De wondere wereld van Quantum Hypnose Healing techniek.

 

Hier vind je de methode die je helpt op jouw beste en mooiste leven te ervaren en te sturen, vol vertrouwen en veerkracht om alle avonturen in je leven met inzicht aan te gaan.

QHHT, Quantum Hypnose Healing Techniek is een techniek die je leven zal transformeren. Het is alsof er een kei in de vijver van je leven word gegooid en de rimpels tot in elke stukje van je leven doorwerken.

Of je nu een oplossing zoekt voor een moeizame relatie, steeds weerkerend patroon in je werkleven of eindelijk de moed vind om een traumatisch stuk aan te gaan...

QHHT zal je hiermee helpen op een manier die ver voorbij de oppervlakte reikt.

Door te kiezen om struikelblokken in je leven aan te pakken creëer je een kantelpunt waardoor niet alleen je relaties of terugkerende patronen kan zien veranderen maar dat de invloed van de sessie ook jou leven zal veranderen in allerlei stukken die je niet bewust stoorden.

Je gevoel van zelfwaarde, verbondenheid met de wereld krijgt de kans om je te dragen naar jou beste leven. Je ziet, hoort en voelt hoe alles gaat samenwerken om jou het beste te bieden en dat te leren herkennen en in de flow te stappen en niet langer te reageren maar te creëren.

Wandel mee door deze wondere wereld met Anke, luister, vraag en voel wat wij samen kunnen bereiken.

 

Dolores Cannon is de visionaire vrouw achter deze techniek, die ze gedurende vele jaren heeft ontwikkeld en verfijnd.

Je kunt deze techniek leren via een officiële opleiding. Nadat ik zelf een sessie heb ondergaan, heb ik de cursus gevolgd om een QHHT-facilitator te worden. Hiermee kan ik jou begeleiden om antwoorden te vinden en jezelf te helen vanuit je eigen kracht.

Nu, laten we wat praktische informatie delen voor jouw sessie:

Een QHHT-sessie duurt gemiddeld zo'n 5 uur, maar het kan ook tot 7 uur duren, dus het is belangrijk om geen andere afspraken te plannen na jouw sessie. We beginnen met een gesprek waarin we jouw motivatie en vragen bespreken. Dit is het moment om diep in te gaan op jouw leven, levensvragen en eventuele fysieke uitdagingen. Vervolgens gaan we over tot de inductie, een begeleide meditatie die je in een theta-staat brengt (een staat vergelijkbaar met net voor het inslapen of net na het ontwaken), waarin we jouw vragen gaan verkennen. De hele sessie wordt opgenomen op een spraakrecorder, die je binnen 48 uur na de sessie via e-mail ontvangt. Het is nodig om deze opname te beluisteren, omdat er mogelijk details zijn die je je niet meer volledig herinnert en die meer helderheid kunnen bieden over wat er tijdens de sessie is gezegd en ervaren.

Na de sessie kun je me altijd mailen met eventuele vragen of opmerkingen. Ik ben er om je te ondersteunen, zelfs na onze ontmoeting.

Als je nieuwsgierig bent hoe dit jou zal helpen, of als je meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we jouw reis beginnen naar innerlijke wijsheid en genezing vanuit jouw eigen kracht.

 

Hier enkele links waarin Dolores Cannon spreekt over de techniek en wat ermee bereikt is over meer dan 40 jaar.