Ik ben Anke.

 

Mijn naam is als de titel van een boek waar ik elke dag opnieuw aan mag werken, schrijven, herschrijven.

 

Elk hoofdstuk heeft zijn waarde van de onzekere kindertijd, turbulente pubertijd en steeds groeiende jongvolwassene helemaal tot op vandaag. In alles wat ik heb meegemaakt heb ik de rode draad van steeds willen leren en willen begrijpen waarom iemand iets wil of doet en wat ons als mens drijft.

 

Angsten, Hoop, Liefde, Woede... Niet altijd zo gemakkelijk om te zien wat mij triggerde, ik zocht het vaak buitenaf. Reageerde in plaats van te begrijpen en te leren waardoor ik steeds het gevoel had door hoepels te moeten springen die steeds hoger en moeilijker te bereiken waren. Grenzen stellen? Ze laten respecteren? Het lukte me niet omdat ik niet zag waar mijn verantwoordelijkheid en kracht lag.

Al jong zocht ik buiten de klassieke lijnen: pendelen, energiewerk, magnetiseren, chakara's, voetreflexologie en massage en later leidde me dat naar Reiki, Quantum touch, Quantum hypnose healing techniek, klankhealing en zo ontwikkelde ik mijn intuïtie, zelfvertrouwen en zelfliefde.

 

De laatste 2 jaar is er een hele nieuwe dimensie geopend in mijn leven, 1 waar ik me wel al bewust van was maar liefst ontkende dat het wel belangrijk voor me was. Door mijn afkeer van labels wilde ik zo ver mogelijk rond het label spiritueel wandelen, angst voor afwijzing, angst om niet serieus genomen te worden en om een buitenbeentje te zijn...Nu wie me kent weet dat ik met of zonder dat label een buitenbeentje ben al van zolang ik me kan herinneren, dus toen ik in een QHHT sessie spontaan begon te lachen en dit besefte viel het gewicht van die stempel van me af. Ja ik ben een buitenbeentje en ja ik zal niet voor iedereen een match zijn in energie en kennis, maar laat nu net dat mijn sterkte zijn.

 

Mijn recente ervaringen in meditatie, sessies QHHT, synchroniciteiten (toeval bestaat niet?) en de boodschappen die ik al sinds kind doorkrijg hebben mijn persoonlijke groei in een exponentiële versnelling gebracht, wat me nu hier gebracht heeft:

Ik had als kind al verbinding met zielen aan de overkant, in de laatste jaren is dit geëvolueerd naar connectie met mijn volledige zielsfamilie en hun draken energie en wijsheid. Onder het stukje wandel met mee door wonderland schrijf en vertel ik over deze ervaringen en alle groeimomenten die ik zelf mag meemaken.

 

Ik ben een brug in energie en kennis tussen het bekende en onbekende en sta ten dienste van zij die willen groeien

Mijn stem is uniek en die eigenschap kan je inzicht en nieuwe perspectieven bieden, en jou zoektocht daarnaar is net wat je hier gebracht heeft, niet? 

 

Ik heb geleerd dat er geen 1 oplossing past iedereen bestaat, wat voor mij werkt werkt helemaal niet voor iemand anders. Wanneer je bij mij binnenstapt heb ik geen stappenplan dat zegt wat je moet doen, we gaan samen op pad.

 

Ik bied mijn volledige oprechte en integere aanwezigheid aan om even mee te lopen op je pad naar je eigen kracht.

Liefs Anke

Drakenziel en danser met de Draken.