Wat houden de aangeboden sessies nu eigenlijk in?

 

Drakendanser online sessie:

Zoek je inzicht, handvaten in een moeilijke situatie? Ik zal je inzichten en ondersteuning bieden in een online reading.

Door het combineren van al mijn kennis en talenten connecteer ik met jouw en mijn gidsen en altijd met ondersteuning van de energie van mijn drakenfamilie.

 

Pick-up and go (online sessie)

Heb jij een bepaald probleem waar je op vastloopt. Nood aan een extra inzicht en handvaten? Dit is een online sessie waarin we dit probleem bespreken gecombineerd met een energetische boost met behulp van drakenenergie. In deze sessies gebruik ik gechannelde boodschappen van mijn gidsen en kennis uit de drakenwereld. Deze kan worden opgenomen, en achteraf doorgestuurd in een audio vorm zodat je deze nog opnieuw kan beluisteren. (de audio kan enkel via email gestuurd worden)

Bij het aanvragen en betalen van de sessie mag je 3 momenten doorgeven waarop we deze kunnen inplannen.

 

Gepersonaliseerde healing:

Ben jij klaar om een leven vol rust, ontspanning en innerlijke balans te omarmen? Ontdek mijn krachtige energetische behandeling geleid vanuit mijn drakenenergie die verschillende technieken combineert zoals Reiki, Quantum Touch, Klankhealing en Relaxatieoefeningen om overprikkeling, stress en angstaanvallen te behandelen.

Na ontvangst overlopen we in een ontspannen gesprek waar de nood ligt en welke ondersteuning je nodig hebt. Samen beslissen we wat we tijdens de sessie willen bereiken en hoe we dat zullen doen. Dan neem je plaats op de tafel en gaan we aan de slag met wat we besproken hebben. De laatste 7 minuten laat ik je even bekomen en terug in je lichaam landen. Dan volgt er een korte nabespreking bij een glas water of thee en kan je helemaal opgeladen vertrekken.

 

QHHT:

Kies hier om QHHT-sessie te boeken en te kiezen voor persoonlijke groei en heling . Of je nu op zoek bent naar antwoorden op levensvragen, emotionele en fysieke genezing of spirituele groei, QHHT is de sleutel die je deur opent naar alle informatie en liefdevolle kracht in jezelf. Omdat je ontdekt hoe jouw hogere zelf communiceert met jou en je dit kan meenemen in de rest van jouw leven reikt een qhht sessie tot in alle uithoeken van je leven en tot ver in je toekomst, door het rimpeleffect creëer je een positieve energie die in elk detail te voelen is. Ontdek de kracht van QHHT en begin je reis naar transformatie en welzijn vandaag nog.

 

 

Voor de QHHT

*Afspraken zijn worden pas bevestigd na ontvangst van het voorschot van 125€ (overschrijving) of de volledige betaling via de website.