Reactie plaatsen

Reacties

Christel
4 maanden geleden

Een geweldige ervaring, voel me zo ontspannen en kreeg verduidelijking. Anke jij maakte echt tijd voor mij. Jouw stem, jouw zijn voelt vertrouwelijk en zo natuurlijk aan. Ik was zo benieuwd naar een hypnose. Dankjewel voor jouw eerlijkheid en kennis, je bent een toppertje xx

Christel
8 maanden geleden

Het voelde voor mij alsof ik Anke al jaren kende. Ze gaf me een veilig en vertrouwd gevoel en door haar gastvrijheid en warmte kon ik makkelijk volledig vrijuit praten en delen. Er is geen onderwerp wat niet besproken kan worden. De begeleiding is erg prettig waardoor ik makkelijk in de overgave kon komen. De QHHT sessie heeft het mijn leven in positieve zim enorm veranderd. Het heeft een grote shift teweeggebracht. En nog steeds merk ik na een paar weken de uitwerking hiervan. Ik heb belangrijke informatie verkregen op levensvragen en thema's. Dit zorgde ervoor dat puzzelstukjes op zn plek vielen en ik meer liefde, licht en eenheid ervaar. Ik zou het iedereen aan willen raden.

Verheyen ines
8 maanden geleden

Het laatste jaar vooral stond m’n leven op z’n kop en dat is nog zachtjes uitgedrukt … ik ben veel beginnen lezen om handvaten te vinden die me eventueel konden helpen om dingen te verwerken en zo kwam ik via fb in contact met Anke … de qhht healing sessies interesseerden me al vanaf het moment dat ik erover ben beginnen lezen … Dolores Cannon … en dit niet zo ver van m’n deur … ik moest het gewoon proberen ! Dankjewel Anke want je hebt me door middel van je warmte, je handen, je stem en je behandelingen laten zien en voelen dat dingen anders kunnen en dat je met de juiste energie veel kan bereiken !
Ik kan het alleen maar aanraden, probeer het, doe het, laat je meevoeren !
Dankjewel lieve Anke ❤️🙏🏼✨

Esther Vanmechelen
10 maanden geleden

Ik ken Anke al even, Anke is de vertrouwenspersoon als je al je vertrouwen in jezelf kwijt bent. En dat was ik.. juist een donkere periode door gegaan, mezelf helemaal kwijt tot ik bij haar een QHHT sessie heb gedaan. De therapeutische gesprekken, de sessie en het nagesprek waren harmonieus en heeft mijn angsten weggenomen. De sessie heeft mijn leven weer in beweging gezet. Ik voel me nu lichter en kan veel meer aan. Er is een plaats voor rouw en een plaats voor helen. Als je opzoek bent naar een helende weg, jouw weg dan raad ik Anke zeker aan. Nergens ben ik zo geholpen geweest. Op naar nog vele momenten van licht en verrijking, ik kom zeker nog eens langs. Ook de andere sessies zoals de klankhealing zijn zeker de moeite waard!

Paul
een jaar geleden

Door een vriendin, die een positieve ervaring had, bij Anke terecht gekomen. Wat een ervaring... Stond wel een beetje sceptisch tegenover het hele qhht maar na het verkennend gesprek had ik besloten om open te staan voor wat op me af zou komen. En dat was verrassend. Nadien voelde ik me goed en heel rustig. Anke zelf is een warme vrouw die heel goed kan luisteren en een aangename stem heeft. Zeker de moeite waard! Bedankt Anke voor deze onvergetelijke ervaring...

Anne T
een jaar geleden

Als je bij Anke komt, gaat er een nieuwe warme wereld voor je open. Ze stelt je op je gemak en geeft vertrouwen. De healing gaat bij mij heel diep binnen: vooral de klanken en voetmassage zijn zo intuïtief, met gevolg dat ik precies onbekende ruimten in mezelf ontdek. Ze maakt plaats en openingen in jezelf, zodat je het gevoel krijgt dat je weer een stukje verder kan groeien in je eigen proces. Haar tips, die ze doorkrijgt, zijn ook heel waardevol! Echt een aanrader om terug in balans te komen en te groeien.
Anne T

Chris
een jaar geleden

Na behandeling terug tot rust,ontspanne vermindering van pijn voor herhaling vatbaar

Martine Hufkens
een jaar geleden

Na behandeling veel minder rugpijn.
Merci Anke